Alla inlägg under januari 2009

Av Elin - 19 januari 2009 23:15



Är det dom här som ska vara på kramm i helgen, så säger jag bara PARTY!

Känner på mig att det kommer bli superkul och grymt drag!


Av Elin - 19 januari 2009 22:48

Jag måste vara den värsta snoozaren som finns på morgonen. Imorse var jag så trött och snoozade alldeles förlänge, tillslut tog jag mig upp å åkte iväg till stallet för att släppa ut hästarna.

Det vart klättring med piggan idag också dressyrade vi lite på vägen. Höger varvet är hon jäkligt stel i vilket märks väldigt väl när man gör öppna med henne. Jobbigt var ordet både för mig å henne!


Sen har jag jobbat hela eftermiddan. Kvällen var lång och jag var så vimsig, visste ibland inte vad jag gjorde :P Gjorde ju inte saken bättre att en flock sandöbor måste komma å handla och gå i min kassa, såklart! Pinsamt för mig då många av dom köpte snus och jag måste fråga varje en -har du leg? -har du leg? -har du leg? Den sista hade fattat galoppen och han slängde fram sitt innan jag ens sagt ordet :) Det gillar jag!


Min hals har fortfarande inte blivit nå bättre och jag låter som en kråka än..


Nu är det godnatt!


Av Elin - 18 januari 2009 20:27

Har inte gjort nå speciellt i helgen då jag har jobbat fredagkväll, lördagkväll och söndagmorgon. Men ska inte klaga då lördagen å söndagen ger mig 24 timmars lön även fast jag bara jobbade 12 timmar sammanlagt :)


Blev inte mycket ridning i helgen då det var så kallt men idag efter jobbet åkte jag direkt till stallet. Jag å piggan tog oss en tur till björknäs, fortsatte till brunne, in förbi skarpåkern och sen förbi bilskroten å hem. En riktig långtur i snövädret men de var så härligt å inte så kallt heller :)


Nä nu ska jag gå å göra nyponsoppa, vart så sugen på nyponsoppa och glass. 

Sen tänkte jag slå på filmen twilight som jag inte sett än.




Av Elin - 15 januari 2009 23:57

Jag förstår inte varför jag blir förkyld varje gång efter jag partar nu förtiden. Tredje gången nu på bara några veckor jag har ont i halsen. Förstår det inte, är det alkoholen jag inte tål ;p


Tidigare ikväll åkte jag till mormor å morfar och där fikade vi semla, mumsigt! Har inte gjort mycket mera idag än att jobba eller jo jag var in på dollar en sväng å där hittade jag en jättefin resväska, kunde inte låta bli den då den var stoor också. Blir perfekt då man ska ut å resa ;) Kanske blir lite liten dock när jag ska till usa men då får jag väl ta två stycken då.


Igår hade jag piggan på hoppningen. Gick hyffsat, går bättre å bättre för varje gång iallafall :)


I tisdags simmade jag med Linnea och Linda, skönt att röra på sig! Sen var det väldigt skönt att bubbla å basta efter också :)


Nu ska jag sova. Ska upp å rida imorgonbitti om det inte är lika svinkallt som nu, termometern visar -20. Brr!

Sen ska jag jobba eftermiddag.


Natti!




Av Elin - 13 januari 2009 00:26

Imorse hade jag morgonjour igen. Det var svinhalt å hästarna var helt tokiga så jag åkte efter dom i nerförsbacken.. Sen tog jag ner piggans julpynt så nu ser det så tomt ut runt hennes box.

Sen tog vi oss en tur ut och fick sällskap av Jaquline å askja, trevligt med ridsällskap :)

Sen nu ikväll har jag bara jobbat men nu är jag ledig till på torsdag eftersom jag jobbar hela helgen sen..


Helgen vart bra ändå, det var de jag hade på känn att de skulle hända nått! I lördags när jag kom hem från ridskolan hoppade jag in i en varm dusch eftersom det var så kallt där nere stod jag kvar länge i duschen. Sen segade jag på ett bra tag eftersom jag inte hade några planer för kvällen men då ringer Linnea å frågar om jag vill följa med på fest på sandö. Jag bangar aldrig för fest nuförtin så det var bara att fixa iordning sig å sen iväg. På sandö var det kul men jag träffade inte så mycket folk :P haha!

Igår gjorde jag inte ett skit på hela dan. Gick på jakten å åt sen hem till Linnea där vi kollade på tv och sen hjälpte hon mig att ta in pållarna senare på kvällen :)


Nu ska jag sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon!

Natti!


Av Elin - 10 januari 2009 10:33

Har precis kommit hem från stallet, nu är jag klar där för idag!

Hade utsläpp, sen mockade jag och sen tog jag å piggan oss en tur i morgondimman runt hamnviken, mys och inte så kallt var det heller :)

Tänk om man kunde lära sig att kliva upp så här tidigt varje morgon, vad mycket man skulle hinna med då :)


Nu ska jag äta frukost sen tänkte jag åka ner på ridskolan och kolla på niclas träningarna.





Av Elin - 9 januari 2009 18:56

Idag tog jag och piggan oss en tur till ridhuset. Där dressyrade vi, körde lite galoppombyten å sånt. Hon är så lätlärd den hästen! Galopperade i en åtta å gjorde byten, sen då jag skulle fortsätta runt volten istället för på åttan så svänger hon åt andra hållet å byter så som vi hade gjort innan. Haha å de var jag ju inte med på heller att hon skulle svänga åt andra hållet så där höll man på att flyga :P

Hon är så rolig och det är kul när hon förstår en så bra :)


Igår kväll åkte jag, sis å sus upp till övik och kollade på modo-rögle. Modo vann ju såklart :) Sen åkte vi ner på max å åt strips och snackade en massa. Satt där väldigt länge för när vi kom hem inatt var klockan halv ett.


Idag är första fredagen på väldigt länge som jag är ledig och sen att jag är ledig resten av helgen gör det ju ännu bättre :)

Undra vad man ska hitta på då? Nått kommer ju att hända det känner jag på mig.


Nu ska jag hjälpa till med tacosen, vi ska äta tacos å ha en mysig fredagkväll framför tvn :)


Ha en trevlig fredagkväll!


Av Elin - 7 januari 2009 01:34

När ska jag lära mig att gå lägga mig i tid? Jag sitter fortfarande här och sa väl för typ två timmar sen att jag skulle sova men då började jag diska istället som jag skulle ha gjort tidigare ikväll :P

Slutade jobba klockan två och efter det hade jag tänkt göra en massa saker, som t.ex plocka undan lite jul men inte ha jag gjort ett skit eller jo tvättat lite men de sköter ju tvättmaskinen själv.

Jag har istället spenderat min kväll framför datorn som alla andra kvällar i mitt liv, så tråkigt men det finns ingenting att göra här.. Jag är less på kramfors!


Sen jag kom hem från stockholm har min hjärna gått på högvarv, funderat hit å dit! Jag har kommit fram till att jag vill eller rättare sagt måste börja plugga till nått snart för jag tänker inte sitta hela mitt liv i en kassa på ica.

Jag har några saker jag funderat över men denna utbildning skulle jag nog helst vilja gå och då i stockholm: http://www.elisabethskolan.com/skolan1.html


Så nu har jag smitt planer för hösten, lägenhet där nere ska nog inte vara så svårt att fixa heller ;) Det bästa vore om jag kunde få flytta min lägenhet dit ner eftersom jag tycker om den så mkt ;p

Innan jag börjar plugga till nått ska jag iaf över havet till usa. Förstår ni, jag ska få åka till usa i maj! Ingen förstår nog hur lycklig jag är att äntligen har min dröm att få åka till usa gått i uppfyllelse :D

Mycket som kommer att hända i vår känner jag! Piggan å jag ska väl försöka komma ut å tävla också ;D


Nu ska jag sluta surra och lägga mig i sängen istället.

Natti!




Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards