Alla inlägg under november 2008

Av Elin - 15 november 2008 01:32

Har fortfarande inte kommit i säng, fassnade här framför datorn :p

Jag har svikit min stjärna två veckor nu på hoppningen, han som är så bäst! Jag är så sugen på att rida han nu, jag tycker att han kunde ha varit min!



Av Elin - 14 november 2008 23:41

I onsdags tog jag ner piggan på hoppträningen igen och det gick mycket bättre denna gång, men ännu bättre kan det bli :)

Igår tog vi en skrittur runt byn där och det var lite kallt så jag red barbacka och fick värme om rumpan. Månen lyste och det var så mysigt :)

Idag har jag kört galoppintervaller med henne på en lägda och det var riktigt jobbigt tyckte hon. Höll inte alls på nå länge och gjorde inte nå många men hon vart svettig på halsen och flåsade riktigt mycke.

Sen har jag jobbat till halv nio ikväll och nu är jag ledig ända tills på måndag eftermiddag, underbart! :D


Min bil fungerar inte än och jag är så beroende av morfar, tur han ställer upp!

Igår bytte pappa den grejen under huven som var trasig men inte fasiken ville den starta ändå. Måste ha hänt nått annat då han var å grejade där.

Sen kunde det har slutat riktigt illa igår också när jag satt där i bilen å försökte starta och tjoffsan låg bak i fönstret. Pappa höll på trixa å fixa och helt plöstligt ser jag eldlågor framför mig, det brann där i huven. Pappa skrek UT UR BILEN! (jag hör dom orden än) det var ju inte det lättaste att ta sig ut när pappas bil stod så nära att jag inte fick upp förardörren, passargerardörren var frösen, så jag flög bak i baksätet (minns inte men bakdörren stod öppen sen så där måste jag nog ha kommit ur) och slet åt mig tjoffsan ut ur bilen. Sprang in, slängde in tjoffsan och hittade en hink jag fyllde med vatten och ut igen. Som tur var gick det bra och inget vart förstört. Men jag skakade bra länge efteråt och hade ont i hjärtat hela kvällen.

Så nu hoppas jag pappa får iordning på bilen i helgen annars måste jag åka in med den på en verkstad..


Jag längtar så till första december!


Godnatt!



Av Elin - 12 november 2008 15:39

Nu är jag handikappad igen!

Startade bilen för jag skulle iväg till stallet för några timmar sen. Bilen startade men han ville stanna igen så jag körde fort iväg till stallet och tänkte inge mera på de då den gick som vanligt sen.

Snabbade mig å mockade för jag hade massor av saker att fixa här hemma och eftersom jag tänkte ta ner piggan på hoppningen ikväll så tänkte jag göra en snabbis i stallet.

När jag var klar skulle jag starta bilen igen men det ville inte den! Ringde till morfar som kom med k-sprit som vi hällde ner i tanken eftersom pappa trodde det hade blivit en ispropp i bensinen. Väntade en stund och försökte starta igen men icke! Så det var bara att sätta fast min bil i morfars och bärga hem den. Ska faktiskt erkänna att det var lite roligt att sitta där bakom å styra en bil som inte var igång :p

Så nu står min dumma pärla och skäms här utanför, kanske man ska gå ut å provstarta igen. Vem vet den kanske startar nu?

Det är tur jag har mormor å morfar vem skulle annars ha hjälpt mig idag då pappa jobbar?

Dom ställer alltid upp och är guld värda! <3


Nu ska jag köra en sväng med snabeldraken och sen göra nån mat.


Bye!


Av Elin - 11 november 2008 23:58

Idag kan man lugnt säga att det har hänt en massa saker!

Jobbade först till två sen åkte jag å mamma och kollade in två saker. Tänker inte skriva mer om det här för då blire bara en massa frågor. Några vet om det och det räcker.

Måste bara säga att en var verkligen jättefin och lite lyxig sådär ;)


Eftersom jag var hästfri idag så hann jag hjälpa mamma och handla också.

Sen nu ikväll har jag sovit bort två timmar, är så trött jämt tycker jag!  :/

Så nu kommer jag väl inte kunna somna på ett tag men jag är ju ändå ledig imorgon så :)


Godnatt!




Av Elin - 10 november 2008 23:11

Dagen började klockan sju imorse med att jag åkte till stallet och släppte ut hästarna. Mockade å fixade och helt plötsligt var klockan tio, tog in piggan och började sadla å innan vi var iväg var klockan runt elva.

Vi tog oss en långtur runt gissjö, red först till strömnäs där jag vek upp på gissjövägen och den följde vi ända ner till fiskja, där gick vi över vägen igen och förbi folksam hem mot stallet. Tunneln under järnvägen vid folksam var lite läskig då den var så trång och den ekade läskigt tyckte piggan men tillslut kom vi igenom. 

Jag å piggan var nog ute 1 ½ timme, så det blev en riktigt lång tur ensam. Hade ju varit roligare med sällskap eftersom det är så dött där uppe i skogen :p

Sen efter det var det bara att snabba sig in i duschen och iväg på jobbet..


Igår var det farsdag och eftersom jag jobbade eftermiddag missade jag middagen hos mormor å morfar men när jag slutade åkte jag dit och fick middagen då + efterrätt + tårta :) Allt på samma gång så jag blev proppmätt!! Eftersom dom var på tårtan då jag kom fick jag ju snabba mig å komma ikapp :p


Nu ska jag måla naglarna och sen sova.

Godnatt!


Av Elin - 8 november 2008 23:59

Ligger i sängen å myser med tjoffsan hemma hos mamma och pappa nu, pappa fyller år idag så jag åkte hit hem efter jobbet och blev kvar här :)

Har ätit en massa tårta så nu är jag mätt! Lär väl bli en massa tårta imorgon med eftersom det är farsdag, jobbar eftermiddag imorgon men hinner ju äta tårta efter :p


Idag har jag motionerat piggan från marken, longerade henne med inspänningstygeln (smart den hästen, man behöver bara sätta dit den, inte ens spänna åt så går hon typ på tygeln.)

Om ni undrar varför jag oftast skriver vad jag å piggan gör är det för att då får ju moster samtidigt reda på vad jag och piggan pysslar med om dagarna ;p


Nu ska jag släcka ner och sova.

Godnatt!

Av Elin - 7 november 2008 23:29

Varför kan man aldrig gå å lägga sig i tid, jag tänkte för nån timme sedan lägga mig och sova men har än inte hamnat i sängen, man kommer ju på så mycket annat man kan göra innan..

Jag borde ha lagt mig tidigt för jag är astrött och imorgonbitti innan jag börjar jobba klockan tio ska jag släppa ut hästarna och förhoppningsvis hinna mocka å göra klart allt också så jag bara behöver rida efter jobbet och sen kan snabba mig hem till mamma och pappa för pappa fyller år.

Sen har jag inte en aning om vad jag ska hitta på på kvällen?


Idag blev det en sväng till ridskolan med piggan där klättrade vi några gånger i backen, det tyckte hon var jobbigt så nu väntar jag bara på att få se lite mer muskler snart ;p


Ha en trevlig helg och godnatt!


Av Elin - 6 november 2008 20:13

Idag har jag hunnit med ganska mycket även fast jag tog mig en lång sovmorgon imorse.

Har kört en massa tvättmaskiner och hängt en massa tvätt.

Och eftersom piggan lär ha världens träningsverk idag så blev det bara en skrittur runt hamnviken barbacka, härligt att rida barbacka.

Sen har jag färgat Suzannes hår och nu håller jag på att göra mat. Sent jag vet men jag har inte hunnit tidigare. Så snart ska jag mumsa i mig kasslergratäng och ris.

Nu ska jag fortsätta läsa blondinbellas blogg innan maten är klar.


Bye!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards