Alla inlägg under april 2008

Av Elin - 23 april 2008 22:57

Härligt väder har det varit idag också och jag har varit ledig idag med =) Suzanne kom in och vi tog oss en lång promenad runt bruket och brunne, skönt att få röra på sig. Händer allt för sällan att man tar sig en promiss men det är ju inge kul att gå själv..

Sen gjorde jag mat som vi åt eller ja vi slängde i oss den för jag skulle ner på ridskolan och ha teori halv sex. När jag kom hem hit följde jag med Linnea och spanade in hennes lägenhet som är likadan som den här fast den är bakvänd.

Nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag lägger mig för jag fryser. Imorgon är det jobb som gäller och sen tvättid :/


Natti!


Av Elin - 22 april 2008 17:29

Idag har det blivit en massa ärenden gjorda på stan eftersom jag var ledig :) Först in på skolan med Suzanne för att höra om vårt betyg som vi läste upp i höstas, sen in på nordea för att lämna nå papper och prata lite med Per eftersom jag har valt att börja pensionspara.

En milkshake och en sallad på bakfickan slank ner också. Spring i lite affärer och jag såg en jättefin klänning på lilo, kanske man kilar in där nån dag snart då man fått lönen och köper den. Sen gick vi in till Andreas för Suzanne skulle ta hål i naveln, så nu har hon gjort det. Inte gjorde det så ont som du trodde? ;)

Ganska sjukt att det är redan två års sen jag satt i den där stolen och tog hål i naveln. Tiden går så himla snabbt! :S Och tre års sen jag gjorde tatueringen i svanken. Måste göra en till tatuering snart, det var ju så länge sen sist. Det är ju bara de att jag vet vart jag vill ha en men inte riktigt vad jag vill ha där. Jag måste jobba på det!


Nu ska jag sluta svamla en massa och ta mig en tupplur.


Tjing!

Av Elin - 21 april 2008 23:59

I lördags var jag ledig så då blev det en sväng hem till Lugnvik för att tvätta bilen och så. Sen undrade en kompis om jag ville hänga med ut i Sollefteå. Så jag tog bilen och hämtade upp Mattias H som också hängde på och vi stack mot Solle. När vi kom körandes mot affärn i Undrom så såg vi en massa blåljus en bit längre fram och när vi kom dit så var det en bilolycka och det gick inte att komma förbi så då var det bara att vända och köra en annan väg. Tur man kan vägarna i Undrom :P

Läste sen i tidningen på internet att en ung flicka hade omkommit i den där bilolyckan :S Läskigt vad mycket olyckor som händer nu och unga som dör :( Nu får det vara nog med det!


Iaf när vi kom upp till Solle så hittade jag ingen att vara med där eftersom dom skulle redan åka hem. Och då hade jag betala in mig först på bowlingen och sen på impuls helt i onödan. Kul! 

Så då var det tur att syrran var på hullsta så jag kunde ringa henne och då fick hon å en kompis till henne sitta och åka runt i bilen med mig tills klockan skulle bli två :P Sen hämtade jag upp Mattias H och en tjej som hette Malin och sen bar det av hemöver. Först skjutsade jag hem Mattias till han och sen till frånö med Malin. Sen hem och sova.


Hade min lediga helg i helgen men så blev det inte. Åkte på jobb i söndags så då var det bara att åka dit på eftermiddagen. Orange i håret å allt :P Trodde ju att jag skulle få vara ledig från i fredags ända till nu på torsdag så då tänkte jag att jag hade tid att blondera håret men så åkte jag på jobb ändå. Tur att det inte var så mkt folk då som fick se en morot i kassan :P


Det var min helg det och snabbt gick den! Bara att vänta på nästa men då äre ju jobb lördagkväll och söndagmorgon :/

Men sen är det ju sista april, undra vad man ska hitta på då? Nått party iallafall men vart?


bye!

Av Elin - 18 april 2008 16:01

Shit vad mycket folk det var som handlade på kvantum idag. Jag är helt död i hjärnan nu efter att ha suttit i kassan hela passet! Men det är väl barnbidrag idag så det är väl därför det är så mycket folk i farten!?


Aja, nu ska jag iväg till Sofia och vi ska ut och rida i det här härliga vädret :D


Tjohej!


Av Elin - 17 april 2008 13:24

Vilket härligt väder det är ute nu, man blir på så bra humör =)

Igår var jag ledig så då blev det en sväng på stan med Amanda och vi köpte oss årets första milkshake.

Sen på kvällen hoppade jag plexus på ridningen =) Hade en rolig bana med några ovanliga hinder, så lite svår var den faktiskt.


Nu ska jag åka och jobba.


Ha en härlig torsdag!

Av Elin - 16 april 2008 00:02

Har inte orkat uppdatera här om helgen så tänkte göra det nu.

I lördags jobbade jag 8.50-14 passet sen bar det av raka vägen hem till lugnvik för farmor fyllde 70 år. Där var det en massa folk och katten som vi gav henne i födelsedagspresent var så underbart vacker. Hade tagit den själv om jag inte hade haft tjoffsan men nu har jag ju världens bästa tjoffsan så =)

Sen skulle syrran till en kompis i Härnösand och jag var ju nykter så då var det bara att åka ifrån festen hos farmor en stund för att köra henne dit och sen tillbaka till festen. Vart där ända till tolv på kvällen. Och tjoffsan var ju med till farmor också, hon och izzy (katten vi gav farmor) vart nästan vänner tillslut. Vi får väl åka dit snart igen så hon får leka med izzy =)


Sen söndag jobbade jag eftermiddag så då hann jag inte att göra nått mycket alls.


Igår och idag har jag också jobbat och fått leasa in tjoffsan hos mormor & morfar igen för krambo hade inte gjort klart allt i fredags och gjorde klart det idag.

Men imorgon är jag äntligen ledig :D Då ska det simmas!


Sovgott!


                    Bilder på Izzy



Av Elin - 13 april 2008 13:23

Nu räcker det! Jag har fått nog! Vafan ska jag ta vägen nånstans?

Av Elin - 11 april 2008 19:08

Shit det är redan en vecka sen vi kom hem från fjällen :S Tiden går så himla fort! Saknar fjällen nå så enormt, det är nå speciellt med bruksvallarna alltså. Alltid då jag varit där längtar jag tillbaka flera veckor efteråt. Och eftersom jag bara hann vara där tre dagar iår så längtar jag ännu mera tillbaka för jag hann ju inte andas tillräckligt mycket fjälluft ;p

Har ännu inte hunnit ladda upp nå kort här från fjällen men kanske gör det ikväll om jag orkar.


Idag har jag slitit i kassan på kvantum och efter det hämtade jag tjoffsan hos mormor & morfar. Hade ju leasa in henne där idag medans jag jobbade för krambo skulle fixa några saker här i lägenheten och har ingen lust att dom ska klanta sig och släppa ut henne.


Nu tänkte jag ta mig en tupplur innan jag ska börja städa kylskåpet och avfrosta frysen. Blir en lugn kväll för imorgon är det jobb på schemat. Sen fira farmor för hon fyller år.

Och mamma har blivit erbjuden en långhårig jättefin katt men hon tycker det räcker med tre katter så vi tänkte ge farmor den i present. Skulle gääärna ta den katten också men det räcker med tjoffsan i den här lilla lägenheten.


Ha en trevlig kväll!




Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards