Alla inlägg den 21 april 2008

Av Elin - 21 april 2008 23:59

I lördags var jag ledig så då blev det en sväng hem till Lugnvik för att tvätta bilen och så. Sen undrade en kompis om jag ville hänga med ut i Sollefteå. Så jag tog bilen och hämtade upp Mattias H som också hängde på och vi stack mot Solle. När vi kom körandes mot affärn i Undrom så såg vi en massa blåljus en bit längre fram och när vi kom dit så var det en bilolycka och det gick inte att komma förbi så då var det bara att vända och köra en annan väg. Tur man kan vägarna i Undrom :P

Läste sen i tidningen på internet att en ung flicka hade omkommit i den där bilolyckan :S Läskigt vad mycket olyckor som händer nu och unga som dör :( Nu får det vara nog med det!


Iaf när vi kom upp till Solle så hittade jag ingen att vara med där eftersom dom skulle redan åka hem. Och då hade jag betala in mig först på bowlingen och sen på impuls helt i onödan. Kul! 

Så då var det tur att syrran var på hullsta så jag kunde ringa henne och då fick hon å en kompis till henne sitta och åka runt i bilen med mig tills klockan skulle bli två :P Sen hämtade jag upp Mattias H och en tjej som hette Malin och sen bar det av hemöver. Först skjutsade jag hem Mattias till han och sen till frånö med Malin. Sen hem och sova.


Hade min lediga helg i helgen men så blev det inte. Åkte på jobb i söndags så då var det bara att åka dit på eftermiddagen. Orange i håret å allt :P Trodde ju att jag skulle få vara ledig från i fredags ända till nu på torsdag så då tänkte jag att jag hade tid att blondera håret men så åkte jag på jobb ändå. Tur att det inte var så mkt folk då som fick se en morot i kassan :P


Det var min helg det och snabbt gick den! Bara att vänta på nästa men då äre ju jobb lördagkväll och söndagmorgon :/

Men sen är det ju sista april, undra vad man ska hitta på då? Nått party iallafall men vart?


bye!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards