Alla inlägg under juli 2008

Av Elin - 9 juli 2008 21:43

Ja den var som alltid kul! De här året hade vi hotellrum på baltic från fredag- söndag och det var ju hur skönt som helst. Längtar redan till nästa år! :)

Fredag: Kom vi ner vid sju och var så seg på att fixa oss så vi kom inte ut förrän klockan 23 men det gjorde ingenting tyckte jag då jag inte skulle lyssna på nå speciellt band ändå. Satt i nått öltält och gick mest omkring på området. Sen blev det langos innan vi gick hem, mums. När vi var på väg till hotellet kom nån full kille och ville ha efterfest men han var mest dryg så vi dissade han totalt.


Lördag: Klev upp nio gick ner och åt frukost som är det bästa med att bo på hotell :P Sen gick vi utanför hotellet som låg alldeles vid E4 och ställde oss där och vinkade till min familj som åkte förbi då, dom var ju på väg till Gotland.  

Sen vilade vi lite innan vi gick ut på stan och lyssnade på E.M.D som förövrigt bara blir bättre å bättre i mina öron :)

Sen tog vi chansen och snackade lite med killarna Erik, Mattias och Danny som verkar hur gulliga som helst.

När Erik fick veta att jag hette Elin tyckte han att, ja du var ju lik Elin Lanto och ta det som en komplimang sa han efter ;p haha! Sen såg han att suzanne snusade så då frågade han henne om han fick en prilla :P

Måste åka ner till härnösand stadsfest då dom spelar där också och lyssna på grabbarna :)


Sen på kvällen gick vi ut vid 22 tiden och satte oss i dalton´s öltältet och gisses va folk det var där då! Folk trängdes så flera poliser fick stå vakta och hålla emot kön. Sen såg vi lite på e-type innan vi gick och köpte langos.


Söndag: Vid nio var vi uppe och åt frukost. Sen var det bara att packa och vänta på skjutsen. Åkte in en sväng på birsta och max innan vi åkte hem. Väl hemma hämtade jag tjoffsan som varit hos farmor och farfar hela helgen. Hon har det bra där då jag åker bort :)


Orkar inte sammanfatta nå mera :P


Av Elin - 3 juli 2008 22:43

Håller på att packa för fullt nu och känns som att halva garderoben är med, som alltid då! Och ska bara vara borta två nätter.

Skulle helt klart lätt kunna följa med familjen på sin 1 ½ veckas semester på gotland med min packning.

Men nej jag får nöja mig med gatufesten under tiden dom är på väg till gotland och kommer fram dit. Och sen under veckan då dom är där och har kul sitter jag inne i en kassa.. Gaah, jag vill också! Livet är bra orättvisst ibland!


Nä nu måste jag fortsätta!


Godnatt!


Av Elin - 3 juli 2008 16:26

Vilket underbart väder det är idag! :D

Har varit en sväng på stan och ätit glass och sen legat här utanför lägenheten på en filt och solat :)

Det är klart värmen kommer nu när min semester snart är slut.. 

Hoppas iallafall vädret håller i sig nu över helgen, vi vill inte ha nå regn på gatufesten inte.


Näe om man ska göra nån mat och sen börja packa som jag inte gjorde igår :P


Hejhopp!

Av Elin - 2 juli 2008 17:59

Ja det är precis vad jag måste ha!

Jag och tjoffsan gick ut å satte oss i solen här utanför lägenheten på en bänk. En fågel (trast om jag ska vara ärlig) landade bredvid oss men då den såg att tjoffsan var där flög den igen, rakt över oss och troru inte på fan att den skiter rakt på mig och tjoffsan :@

Splash rakt på mina nya byxor och i tjoffsans päls. Hade jag fått tag i trastjäveln hade den dött! :P

Maximal otur man måste ha då! En endaste fågel flög över mig och klart den måste skita på oss också.


Nu ska jag slänga byxorna i tvättmaskinen och sen börja packa lite inför helgen kanske?



Ha en trevlig onsdagkväll!


Av Elin - 2 juli 2008 14:28

Syrran ringde nyss och sa att mitt löshår kommit, redan! Jag beställde det ju igår eftermiddag och idag låg det i postlådan, det var riktigt snabbt! :) Så snabbt borde alla saker man beställer komma. Syrran sa att det var skitsnyggt så nu är jag så sugen på att se det men får lugna mig tills fredag då jag ska till lugnvik med tjoffsan.

Hon ska ju få vara hos farmor och farfar i helgen då jag är på gatufesten. Mamma och pappa skulle ju egentligen haft henne men dom åker ju till gotland på lördag. Men hos farmor har hon ju varit förut när vi åkte till fjällen så det blir nog bra. Nu är hon ju inte ensam där heller, nu finns ju izzy :)


Nu ska jag gå ut en sväng i solen.


Bye!


Av Elin - 1 juli 2008 14:36

Sitter här och kollar in massa sidor. Har beställt löshår (igen!) men den här gången är det ju blont, kan ju inte använda det bruna som jag köpte i vintras då jag inte är brunett längre ;p

Den här gången blev det inte ifrån happyhair eftersom deras löshår blir så fult efter ett tag, det är väl därför dom är så billig också. Näe så nu beställde jag ifrån www.rapunzel.nu och hoppas jag blir nöjd denna gång.

Nu måste jag sluta köpa massa saker och spara pengarna istället. Efter gatufesten ska jag banne mig börja leva snålt :P


Känner mig inte ett dugg laddad för gatufesten heller, känns som att man inte vet nått vad som kommer att hända men det lär väl lösa sig. Hotellrum har vi iallafall på baltic sen har jag inge mera planer :P

Men ju närmare fredag ju mer laddad lär man ju bli, hoppas jag!


Nu ska jag köra en sväng med snabeldraken sen ska jag byta gardiner.


Hejhopp!



Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards