Alla inlägg under juni 2009

Av Elin - 22 juni 2009 23:58

Jag och Tindra tog oss en mysig tur i kvällsolen efter jag hade slutat jobba :) Efter lite tjaffs var det jag som bestämde och jag fick tillochmed henne i galopp, blev nästan lite kär i henne när hon hade insett att det är jag som bestämmer och inte hon.

Det är en bestämd dam det där som kräver av ryttaren men visar man att det är inte hon som bestämmer så lyssnar hon ju och gör som hon ska, tro hon är lite ouppfostrad allt. Men så länge jag sitter på henne så gör hon inte som hon vill iallafall!




Av Elin - 22 juni 2009 10:08

Nu är det måndag igen och en ny vecka och det bästa av allt är att solen skiner :)

Förra veckan var det mycket som hände, veckan började med att dom ringde från ica maxi (jag har alltså sökt ett jobb i sthlm på en ica maxi som ska öppnas i augusti på kungsholmen) och jag fick jobbet! :D Så i slutet på juli blir man stockholmare. Så nu är det mycket som ska fixas och göras. 

Midsommar började vi på midnattstravet, en mysig kväll med sis, bror, elin och suz :) Midsommarafton jobbade jag och sen kom gustav så vi åkte ut till sommarstugan, lekade och hade det mys! :) Midsommardagen jobbade jag också sen åkte vi hem till mamma och pappa på middag där norbergs också va, en trevlig kväll som alltid med dom :)


Sen har jag även börjat rida tindra lite, ak´s islandshäst. En bestämd dam det dära men än så länge kommer vi överens. Perfekt nu när piggan ändå vilar och jag behöver nån att rida :)


Nu ska jag gå ut i solen och pressa lite, min hud skriker efter sol. Skulle igentligen rida tindra nu på morgonen men det tar jag ikväll efter jobbet istället. Då är det lite svalare också.


Av Elin - 14 juni 2009 14:51

Söndag idag och hela helgen har snart gått. Vi sket ju i stadsfesten och åkte ner hit till stockholm istället vilket jag tror vi gjorde rätt i :)

I fredags gick jag, elin, suz och amanda ut, först på oasen sen efter det hamnade vi på 54. Igår hade björn inflyttningsfest med massor av folk, det blev en sen natt som slutade med att jag, sis, suz och walle hoppade i vattenpölarna eftersom vi lix vart dyngsur ute i regnet, haha :)


Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi hitta på nå kul, nått man inte kan göra i kramfors på en söndag ;)


Ha en mysig söndag!


Av Elin - 11 juni 2009 23:44

Jag är trött och less nu, jag har miljoner saker att göra men måste skita i vissa saker för jag kommer inte hinna ändå om jag ska hinna sova nått. Halv fyra imorgonbitti rullar vi ner mot sundsvall, sen går tåget fem till stockholm. Och att mitt hår är grått/grönt gör inte mitt humör bättre..


Ikväll släppte vi piggan och cassis på betet hos ulrika, så där kommer piggan att campa hela sommaren :) Där kommer ju betet räcka hela sommaren iallafall.


Om man skulle ta och fortsätta packa..


Av Elin - 10 juni 2009 15:00

Ska det inte vara sommar ute nu, det är kallt och regn här. Jag vill ha sol!

I måndags fyllde jag 21 år, känner mig som en gammkärring nu :P Fick mest en massa pengar men det är ju alltid bra :)


Nu har jag bara ett jobb pass kvar innan ledig helg, ska bli skönt! Det bästa är att vi drar till stockholm då, party! :D Blir jag och sis som åker men nu hänger suz och amanda med också, vi skiter helt enkelt i stadsfesten och åker dit ner istället, mycket bättre kan jag lova! :) Elin nu får du visa dom riktiga uteställen ;)

Det dåliga är att det ser ut att bli regn hela helgen, det hoppas jag inte.





Av Elin - 8 juni 2009 00:50

Jag känner ingen annan än mig som ställer sig och diskar klockan tolv på natten varje kväll typ. Varför kan jag inte ta tag i den tidigare? För att jag är en nattuggla.. Tänkte nästan ta och slänga tjoffsan i duschen också men då jag såg att klockan var halv ett så tänkte jag att jag måste sova, blir en lång dag imorgon då jag fyller år.


Varför kan det inte vara som i usa då jag blev trött klockan nio på kvällen och pigg mellan sex och nio på morgonen, det hade varit perfekt! Tänk va skönt att vakna av sig själv tidigt och bara flyga upp istället för nu när jag snoozar minst tio gånger.. Många som hatar min snooz, undra varför ;) haha.


Godnatt!


Av Elin - 7 juni 2009 16:05

Jag blir så glad varje gång jag kommer hem och in genom dörren för då sitter hon där min underbara tjoffsan och väntar på mig. Måste höra mina steg i trapporna, fast dom få gångerna jag åker hiss står hon också vid dörren och väntar. Hm hon måste helt enkelt känna på sig när jag kommer hem. Sen ska man gosa med henne i evigheter om hon är på det humöret, är hon inte det säger hon hej iallafall och hoppar upp i fönstret och fortsätter spana :)


Nu har jag jobbat klart för idag och ska börja städa, fyller ju år imorgon så det lär ju komma lite folk.

Sen ska jag göra hemmagjord pizza till mig själv :)


Inte rida kan man göra heller ikväll, piggan ska få stå några dagar så vi får se om hon blir nå piggare eller inte..


Av Elin - 7 juni 2009 00:01

Det är lördagkväll och här sitter jag med en tallrik nyponsoppa och ska strax hoppa i säng. Jobbar hela helgen så denna helg blir lugn för mig, laddar för nästa istället :)


Nä om man skulle ta och krypa ner med tjoffsan, väckaren ringer sju imorgon..

Godnatt!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards