Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 21 februari 2009 14:11

Min fredagkväll spenderade jag inte framför tv:en eller festade som säkert alla andra gjorde och brukar göra på en fredagkväll. Min kväll spenderade jag i stallet men det var bara för att Emelie och Björn skulle få vara lite ensamma. Jag kom väl hem från stallet vid halv tolv, då tyckte jag att dom fått varit ensamma nog länge.

Piggan och jag tog en långtur runt brunne och skarpåkern, det var kallt men ändå var det lite mysigt sådär på en fredagkväll :)


Idag har jag inte tänkt göra nånting. Ska till Piggan nu, skritta henne en tur och sen fixa henne inför imorgon. Dammet kommer jag nog inte få bort ur pälsen på henne, då skulle hon behöva en dusch men det är ju alldeles för kallt för det nu. Så hon får allt vara lite dammig.

Sen tänkte jag åka hem till mamma och pappa för att äta middag där :)



Av Elin - 20 februari 2009 16:22

Nu har jag äntligen fått helg! :D

De gick trögt att kliva upp imorse då jag visste att jag egentligen skulle ha fått ligga kvar i sängen. Förstår inte vad jag lyckas med inatt. Jag har ont i hela kroppen och har träningsvärk lite varstans, men vad har jag fått den av?


Nu lagar kock-Emelie mat åt mig medans jag sitter här och vilar lite. De kan behövas då det är jag som ska ratta till sundsvall om nån timme, hon lär ju somna så fort hon sätter sig i bilen som alltid :p


Ha en trevlig fredagkväll!

 

Av Elin - 20 februari 2009 01:02

Jag sitter här mitt i natten och väntar på att mitt nagellack ska torka. Eftersom jag har målat sisådär fyra lager nu så lär det ta ett tag.

Kan jag ju passa på att göra en snabb sammanfattning av förra helgen i stockholm och denna helg som var. Orkar inte skriva nå mycket så de får bli lite snabbt bara.


När vi hade shoppat klart förra fredagen i stockholm åkte vi hem till Elin, fixade oss och sen mötte vi upp Gustav som fick ta hand om Emelie.

Jag mötte sedan upp Elin på fridays och sen fortsatte kvällen på sturecompagniet med Elin och hennes arbetskompisar. Kanon kul kväll som slutade med att vi däckade i Gustavs säng :) Och tur var väl det säger jag bara, att jag somnade.


Lördagen var vi lite seg men det var bara att fixa sig igen för en utgång på pans. Emelie lämnade vi även denna gång till Gustav som tog med henne på en fest :) Denna kväll slutade även den hemma hos Gustav i hans mysiga säng ;)


Söndagen var vi alla sega och gjorde inte mycket. På kvällen gick vi på bio, mys!


Måndagen var det daxs att lämna stockholm för norrland igen och det är de värsta med att åka till stockholm, när man ska åka hem. Jag vill inte! Vet inte hur många gånger Elin fick höra mig gnälla om att jag inte ville hem.

Men det var bara att sätta sig på tåget. Lite sömn fick vi den natten och inge sömn på tåget gjorde att jag var jättetrött när jag skulle jobba senare på eftermiddagen.


Sen jobbade jag mest hela veckan och på fredagen efter jobbet åkte jag och sis ner till sundsvall för att ta emot Gustav som kom med tåget :) Hade en jättemysig helg och blev riktigt bortskämd! Supergod middag när jag kom hem från jobbet, frukost på sängen, ja ni ser. En riktigt underbar helg med en underbar människa :) Synd bara att jag jobbade mest hela helgen kändes det som. Sen tog även denna mysiga helg slut som den aldrig skulle ha fått gjort :(


Denna vecka har jag bara jobbat, imorgon skulle jag egentligen vara ledig men då fattas det folk så det var bara att hoppa in. Känns att man jobbat nio dagar i rad nu utan nån ledighet. Hjärnan är trött men hela helgen får den ju vila.

Denna helg kommer att gå fort känner jag på mig då vi (emelie) har besök men det gör ingenting för då blir det ju nästa helg fortare! ;)


Sådär, det vart en snabb och slarvig sammanfattning. Men nu ska jag sova, godnatt!





Av Elin - 18 februari 2009 23:41

När ska denna kyla ge sig!?

Ikväll fick jag och piggan lov att trotsa kylan och ge oss iväg mot ridhuset för hoppträning. Packade på mig en massa kläder så såg ut som en michelingubbe (stavning?)där uppe på hästryggen.

Hon var riktigt fin idag även fast hon inte hoppat på tre veckor då det varit teori och inställt dom två sista gångerna. Väldigt laddad men det är för att jag inte rört på henne så mycket nu när det varit så kallt..

Nu är det bara att hoppas att det blir varmare till tävlingen på söndag och att hon sköter sig lika bra då :)


Här är ett skutt från ikväll





Av Elin - 17 februari 2009 23:25

Jag kom på den smarta idén ikväll att jag ville ut och gå. Suzanne var på så vi gick ut i kylan, termometern visade -20 grader och vi var ute ungefär 1 ½ timme. Men det var rätt skönt ändå när man väl kommit igång och fått upp värmen :)

Fick vit mascara på köpet också ;)


Imorgon ska jag ta tag i en uppdatering om förra helgen i stockholm och allt som har hänt efter :) Orkar inte nu, borde sova snart. Jobb imorgon.





Av Elin - 6 februari 2009 12:03

Nu är vi framme i stockholm :)

Klockan fyra imorse ringde väckaren, då hade jag bara sovit i två timmar eftersom jag inte kom i säng förrän två. Just nu är jag inge trött men det lär väl märkas ikväll att man sovit så lite ;p

Kvart i fem stod morfar utanför och väntade på oss, sen bar det iväg. Tjugo i sju lyfte planet från sundsvall och halv åtta landade vi på arlanda. Sen tog vi arlanda expressen in och Elin mötte upp oss på centralstationen, hon skulle iväg till jobbet och vi åkte hem till henne. Så nu sitter vi här och har ätit upp hennes chilinötter ;)


Nä, nu ska sis och jag ta pendeln in till stan och shoppa tänkte vi!


Av Elin - 5 februari 2009 10:00

Godmorgon!

Har snoozat alldeles för länge som vanligt, det var tur Elin ringde så jag klev upp ur sängen.


Nu ska jag fixa frukost sen iväg till stallet och rida innan det är daxs för jobb klockan tre.




Av Elin - 4 februari 2009 23:35

Idag har jag hunnit med en hel del.

Började dagen med jobb till klockan två. Direkt efter jobbet skjutsade jag syster till nyland, hon skulle till farbror doktorn och ta spruta. 

Sen följde jag med mamma och handlade medans pappa åkte och hämtade höbalar till mig eller till piggan rättare sagt men han gjorde det åt mig. Snäll pappa jag har :) När han var framme i stallet med balarna åkte jag dit och dirigerade in dom där jag ville ha dom. Pappa är en riktigt bra hästskötare han ;) haha.

Efter det tog jag å motionerade piggan lite på volten, hon har stått några dagar eftersom det har varit så kallt och de märktes ju när jag skulle försöka få in henne från hagen. Hon galopperade och brallade runt :P

När jag var klar i stallet åkte jag till mormor och morfar där jag blev bjuden på middag och sen fika, mums :) Dom är bäst!


Nu har jag diskat undan berget som hade blivit och har börjat packa. Det är alltid lika svårt att packa, det blir alltid för mycket i väskan! Speciellt för mycket klänningar ;p


Natti!


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards