Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin - 11 oktober 2008 13:44

Ja det är väl typiskt att nu när man precis ska åka ner till jobbet så skiner solen! Aja, ni andra kan ju njuta av den ;)


Av Elin - 11 oktober 2008 10:49

Det är lördag och det regnar ute men vad gör det då jag ändå ska jobba hela dagen. Känns mycket lättare att jobba om det regnar istället för om det är fint väder :p

Nu ska jag hoppa i kläderna och åka iväg till stallet, sen klockan två börjar jag jobba, slutar halv nio ikväll och då har jag ingen aning om vad som händer. Blir väl till att sitta hemma ensam och titta på nån film kanske!?


Ha en trevlig lördag!




Av Elin - 10 oktober 2008 22:45

Det är fredag men vad gör det då jag jobbar hela helgen + att jag jobbade till halv nio ikväll..

Jag förstår inte, jag är så trött hela tiden. Skulle lätt kunna sova 24 timmar om dygnet känns det som.

Imorse åkte jag iväg till Piggan och vi tog oss en tur till ridskolan. Sen efter det var det bara att åka hem, duscha och iväg på jobbet. Tiden har gått så otroligt sakta på jobbet idag och det har varit en massa jobbiga kunder, usch va less jag var på slutet!


Hade velat sett mamma mia nu för syrran sa att den var så bra men orkar inte, sängen är mer lockande! 


Godnatt!


Av Elin - 8 oktober 2008 22:45

Igår skulle jag vara ledig enligt schema men så blev det inte, fick hoppa in å jobba men det var ju förmiddagspasset som slutar två så det gjorde inte så mycket. Sen åkte jag till mormor & morfar en sväng där jag blev bjuden på middag :) Och sen var det bara hem och börja tvätta..


Idag har jag varit ledig ifrån jobb men inte ifrån hästar.

Imorse hade jag utsläpp i stallet, jag är ju såå smart att ta utsläpp den enda dagen jag är ledig och skulle kunna få sova ut.. Sen efter det åkte jag hem, la mig i soffan nån timme innan jag åkte iväg till stallet igen för kotknackarn skulle komma. Sen följde jag med kicki upp till henne för han skulle kolla hästarna där också och sen vidare till nora. 

Han hittade iaf några fel på piggan och tur var väl det så man äntligen vet varför hon har haltat. Han fixade till de så nu får vi se om det blir bättre :)

Äntligen snart får jag ta ner henne på hopplektionerna! :)

Idag fick jag rida Soleil igen och det gick sådär idag med.


Nu ska jag duscha innan sängen väntar, jobb imorgon!


Godnatt!

Av Elin - 6 oktober 2008 13:36

Solen skiner äntligen ute men istället blåser det ju svinkallt..

Kom nyss hem från stallet, jag och piggan tog oss en tur i blåsvädret och pigg var hon! :)


Nu ska jag fixa mig för jobb!


Ha en trevlig dag ute i blåsvädret!



Av Elin - 5 oktober 2008 23:35

Igår red jag Piggan och hon haltade inte alls då, mysko men hoppas hon är bra nu!   

Sen på kvällen vart det kramm, dansade och hade kul hela kvällen :)


Idag var det stallmöte och det gick bra. Det enda jag inte gillade är väl att han ska höja hyran.. Sen tog jag mig en ridtur runt byn där och inge halt idag heller :) När jag sen kollade på klockan var den helt plöstligt åtta och jag hade varit i stallet i fem timmar + att jag inte hade tagit in hästarna heller så det gick ju en timme till innan jag kom hem. En riktig hästdag!


Godnatt!



Av Elin - 5 oktober 2008 03:34

Jag är trött och har ont i fötterna så jag borde nog sova nu..


Godnatt!




Av Elin - 3 oktober 2008 23:19

Äntligen är det fredag! Har längtas som ett tok till den här dagen eftersom nu är jag ledig hela helgen! :) Känns att man har jobbat nio dagar i streck nu, trött och slut i huvudet är vad jag är.


Har varit dålig på att blogga denna vecka men har inte haft tid.

I måndags började jag med att öppna på dagis 6.30 var där ända till det var dax att åka till andra jobbet där jag började klockan tre och slutade halv nio. Men den var mer än halv nio innan vi kom därifrån eftersom fem minuter innan stängning gick strömmen och tänk er, en sån stor bunker KOLSVART! Vi var asrädd och smög omkring där med ficklampor för att kolla så ingen kund var kvar därinne och lägga över skivor på frysarna. När vi åkte därifrån hade inte strömmen kommit tillbaka än så det var bara att ta med sig en ficklampa ut till bilarna eftersom hela fiskja var kolsvart.

Rädd var det bara att åka vidare iväg till stallet för att mocka eftersom jag inte hade hunnit gjort det på dagen, tur mamma å pappa kom dit med tjoffsan som hade varit hemma hos dom hela dagen så pappa kunde följa med ut till höbalarna så jag slapp gå där ensam.


Sen i tisdags tog jag mig en lång sovmorgon och sen var det jobb på eftermiddagen.


Onsdagen började med inventering 7.0o Vi har inventering varje vecka nu istället för dom stora två gånger per år. Ganska bra egentligen för då får jag mera timmar också :) Sen var det ridning, fick rida Soleil som jag aldrig ridit. Gick sådär, hon kändes som en ponny och det var år och dar sen jag red en ponny.


Torsdagen började också klockan 7.0o med inventering och sen då jag slutade två åkte jag direkt till stallet och pysslade på. Sen blev det städning här hemma.


Imorse var det bara att kliva upp och släppa ut hästarna och då gjorde jag klart allting också. Sen har jag jobbat kväll så jag kom hem vid halv nio, ganska drygt på en fredag.. Men det var mycket folk så man hann inte ifrån kassan många gånger så jag har så ont i huvudet nu.. Sen har jag hunnit med en solning, skönt med värme nu när det är sånt pissväder ute! Har även hunnit färgat ögonbrynen och tänkte hinna färga håret också och måla naglarna. Men får se om jag orkar annars får jag göra det imorgon.

Skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen nu och kolla på tvn.


Imorgon är det kramm och party! :D Men innan det ska jag provrida piggan och se om hon är bra också tänkte jag åka ner på ridskolan och kolla på Niclas träningarna :)


Nu ska jag ta min smoothie jag gjorde och mumsa på!
Godkväll!


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards