Alla inlägg under augusti 2008

Av Elin - 19 augusti 2008 13:03

Nyss hemkommen från neptunus förskola, har vikarierat där idag och ska göra det på torsdag med :) Kul med lite andra barn men också lite svårt när dom har andra regler å sånt.


Igår fyllde lillasyster 16 år så efter jag slutat jobba halv nio åkte jag direkt hem dit och fick tårta :)


Nu tänkte jag dammsuga och diska innan jag tar mig en sväng till stallet.


Bye!


Av Elin - 16 augusti 2008 23:09

Då var denna lördag slut och imorgon är det söndag igen! Tycker veckorna går så fort så jag hänger inte riktigt med, det var ju nyss juni och nu är det helt plötsligt augusti :S

Snart är det höst och snart måste man skrapa is på bilrutorna. Usch va tiden går snabbt, föör snabbt!


Igår åkte jag, mamma, mormor å morfar ner till sundsvall och gick på selångers marknad. Hann ju in en sväng på hööks också och där spenderade man som vanligt en massa pengar. Biltema och hööks var det enda jag hann springa på i birsta :P

Idag har jag jobbat eftermiddag så jag slutade halv nio ikväll och efter det har jag bara grejat på här hemma. Var en sväng till piggan innan jag började jobba, borstade henne å så :)


Nu ska jag sluta skriva i sömnen och istället gå och lägga mig i sängen. Jobb imorgonbitti, 9.oo ska jag sitta och se glad ut i kassan, de ni på en söndagmorgon! ;)


Godnajt!


Av Elin - 13 augusti 2008 20:41

Va äre för väder idag!?

Imorse spöregnade det så då åkte jag till stallet och tog in piggan en sväng för att borsta och torka henne. Sen innan jag släppte ut henne igen slängde jag på henne ett regntäcke så hon inte skulle bli så blöt. Sen nu ikväll när solen började skina åkte jag dit och tog av henne det så det inte bli så varmt och det skulle jag väl inte ha gjort för nu spöregnar det igen! Får hoppas på att det bara är en skur som går över, inge kul om hon ska vara dyngblöt när hon går ute inatt..


Nu ska jag ta tag i disken och sen tänker jag slå på en film!


Gokväll!

Av Elin - 11 augusti 2008 22:12

Ett tag sen man skrev nått här och mycket har hänt sen sist.

Piggan har nu flyttat in i stallet i frånö så där spenderar jag mycket tid med att motionera henne och pyssla på :) Måste få upp lite kondis nu innan hoppträningarna börjar, men har ju en vecka till på oss så.

Och är jag inte i stallet så är jag på jobbet, så har mina senaste dagar sett ut men kul är det att kunna åka iväg till en häst :) Dagarna blir så mycket längre då man kliver upp på morgonen och åker dit istället för att sova tills man börjar jobba typ, om jag jobbar eftermiddag dvs.


Imorgon är jag ledig, det ska bli skönt!






Av Elin - 5 augusti 2008 22:06

Gick bra att jobba idag och lite barn var det också, skönt :) Imorgon är det kvantum som väntar igen och sen efter jag slutat kommer piggan :D Gud vad jag har längtat! Så då blire väl till att installera sig där i stallet.


Nu ska jag fånga tjoffsan och åka in till kramfors. Undra vad tjoffsan kommer att tycka nu när hon varit utekatt 3 veckor i streck och nu ska hon vara inne igen, men hon brukar vara så duktig så det ska inte vara nå problem får vi hoppas :)


Godbaaj!






Av Elin - 4 augusti 2008 23:28

Idag har jag varit i Sundsvall och bränt pengar på en massa saker!

Blev ett par nya skor, en ny klocka, stickad tröja, extraljus och andra grejor till bilen och det vart dyrt! kostar att vara bilägare, men min nya bil måste ju vara fin :)

Sen köpte jag ett skitsnyggt plommonfärgat schabrak på hööks som jag bara inte kunde låta bli att köpa.

Det blev en massa småsaker också som jag inte orkar skriva :P


Imorgon ska jag mjukstarta med att jobba på dagis halva dagen, ska bli kul att se barnen igen :)


Godnatt!


Av Elin - 3 augusti 2008 22:34

Idag har jag mest slöat hela dagen och sen efter maten överraskade vi mormor och morfar med att komma ut och hälsa på dom i sommarstugan :)


Imorgon är min sista dag på sjukskrivningen sen börjar allvaret igen! Får hoppas det går bättre denna gång och inte som efter semestern då det bara blev fyra dagars jobb och sen sjukhuset å hela fadderullan.. Men nu känner jag mig bra och vi får hoppas på det bästa! :)


Nu ska jag sova, godnatt!


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards