Alla inlägg under december 2007

Av Elin - 22 december 2007 15:48


Aah vilken grymt jobbig dag på kvantum! Satt i kassan 5 timmar i streck (om jag ska vara riktigt noga så var det 5 timmar minus rasten på 20 minuter, alltså 4 timmar å 40 minuter) och kunder hela tiden i en lång kö. Och gubbar å kärringar som gnäller mitt i allting, då håller jag på att få nå psykbryt.. Så less man kan bli på kunder som ska klaga jämt om nått. Va fasen, Sätt dig själv i kassan har jag lust att säga till dom ibland, så får ni se va roligt det är! Näe nu är min hjärna totalt slutkörd för idag.

Nu blir det en liten vila innan jag ska ta tag i städningen.




Av Elin - 21 december 2007 11:47


Nu hade jag tänkt att åka till övik å kolla efter dom sista julklapparna :) Lär vara mkt folk ute där men man får ju skylla sig själv då man alltid ska vara ute i sista sekunden. Men är rädd för att bilen kommer att hålla på dumma sig och kanske stannar (!) vid trafikljusen och sen kommer den inte starta :S Men ljurig som jag är så ska jag banne mig ta den ändå och göra ett försök ;) 

 Så nu ska jag bara få tag i Tjoffsan så drar vi mot Docksta å hämtar upp syrran å hennes kompis sen vidare mot övik.


Have a nice day!


Av Elin - 20 december 2007 22:29

21 orsaker till att dejta en hästryttare ;)

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner.
2) Vi har på oss tighta byxor.
3) Vi gillar att bli smutsiga.
4) Vi vet hur man rider rejält.
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen.
6) Vi älskar att ha kontrollen.
7) Vi kan rida i timmar.
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker.
9) Vi kommer av och på lätt.
10) Vi är alltid redo.
11) Vi gillar det hårt.
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner.
13) Vi gillar att använda piskor.
14) Särade ben är våran naturliga position.
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring.
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck.
17) Vi kan rida stående eller sittande.
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass.
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida.
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen.
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.

Av Elin - 20 december 2007 19:01

Kom nyss hem från jobbet, helt slut! Så mycket kunder det är i farten nu. Å inte har jag någon julkänsla heller även fast det är julafton på måndag och det blir ju inte bättre av att jag har åkt på att jobba julafton och juldagen :( Kommer inte kännas alls som julafton då ju! Mataffärer kunde väl ändå ha haft stängt på julen tycker jag, folk kan fasen hä ut sig dagarna innan å handla. Tror iofs att dom flesta gör de också så då kunde vi ha bommat igen under jul! Men näe då, här ska jobbas!

Av Elin - 19 december 2007 16:51

Kom nyss hem från en runda på stan. Det är verkligen farligt att gå in på dollarstore, för varje gång man går in där så hittar man saker som man tänker att man behöver och även fast allt är billigt där så blir de för det mesta ändå så dyrt då man väl kommer till kassan  :S Hittade det jag åkte dit för iaf :)


Gu va mycke folk det var på kvantum idag då jag jobbade. På ett sätt är det ju bra för då går ju tiden snabbt i kassan, men att sitta i en kassa 5 timmar i streck och folk hela tiden med en jäkla massa varor, då blir man helt snurrig i huvve tillslut! Så nu är jag helt slut, skulle bara vilja gå å lägga mig en stund men det hinner jag inte. Här ska lagas mat, städa lite och sen åka ner på ridskolan å hoppträna :D


Maten väntar!





Av Elin - 2 december 2007 01:42

Förra helgen: Var det jobb och utgång på glajjan som gällde. I sista sekund så räddade Mona mig ifrån att sitta hemma på lördagskvällen. Mona, hon är en räddare i nöden hon! :D

Måndag: Jobb på kvantum som vanligt.

Tisdag: Först jobb på förskolan i bjärtrå med dom söta barnen några timmar :) och sen vid två var det jobb på kvantum som väntade.

Onsdag: Tog ledigt ifrån jobbet eftersom jag behövde göra nationella provet i engelskan på komvux. Å de gick inte allt för bra, svårt var det :/

Torsdag: Jobb igen och sen åkte jag ner på dollar för att inhandla lite julgrejjor som jag missat att handla. Sen strök jag gardiner hela kvällen och satte upp dom. Riktigt najs blev det i läggan  =)

Fredag: Jobb ännu en gång denna vecka . Sen fortsatte jag med julpyntningen =) Så mysigt med jul.

Idag: Varit å shoppat i Sundsvall och Birsta heela dagen låång! Blev lite kläder från gina tricot, älskade affär! En julklapp till lillasyster, lite mer julsaker och små kraffs. Köpte ännu ett nytt nagellack, ett rött, tänkte de passar ju nu till julen och sen så köpte jag nageldekorationer som jag ska försöka hä på lite snyggt om det går.

De måste vara nå fel på mig idag. Har varit sugen hela dagen och hela veckan dessutom, på en utgång ikväll men när vi kom hem från Sundsvall vid åtta så kände jag att jag inte alls orkade röra mig mot glajjan. (var ju kinky night där ikväll så hade varit roligt å sett hur kramforsborna hade klätt sig som :P) Måste ha varit shoppingen som gjorde mig så trött och slut! Annars på lördagar vill jag ju ALLTID gå ut och dansa lite, går jag inte ut en lördag så beror det oftast på att jag inte hittar nån att gå ut med, men idag var det verkligen ett undantag som gjorde att jag inte gick ut :P Har ju inte suttit hemma en lördag på elva veckor så det kanske var dags för en hemmakväll :P Men man ska passa på att gå ut å ha kul nu medans man är ung och kan, för sitta hemma på en lördagkväll kommer man ändå att göra senare i livet då man har familj, så varför inte ta chansen då man kan? Tare lugnt kan man göra i graven!

Så ikväll har jag och tjoffsan myst med lite ljus och popcorn. Tjoffsan var så kelsjuk när jag kom hem från sundsvall. Inte konstigt då hon hade då varit ensam hela dagen, typ tolv timmar eftersom Mattias jobbade idag också. Men lägenheten stod iallafall där den skulle och var inte flyttad eller riven så hon hade ju varit duktig och skötts sig iaf.

Nu är jag trööttt!! Tror även det finns en till som är trött som ligger och snarkar. Mattias den skiten la sig i sängen vid typ tio och skippade därmed fest ikväll (då måste han verkligen ha varit dötrött!!). Jag tror inte det är sant (!) men de är det eftersom han ligger å snarkar i sängen :P

Nu blire krama kudden och bädda ner tjoffsan.

Sov gott!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite.
 Vet vem du är.
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar jag läser:


Ovido - Quiz & Flashcards